Rongankotikeskus

Tampereen Kaupunkilähetys ry:n Rongankotikeskus tarjoaa kehitysvammaisille monipuolisia palveluita elämän eri osa-alueisiin liittyen. Palveluihin kuuluvat asumispalvelut, työtoiminnan ja päivätoiminnan palvelut, vapaa-ajan toiminta sekä kehittämistoiminta.

Rongankotikeskus on Tampereen kaupungin omien palveluiden ohella suurin kehitysvammaisten avohuollon palveluiden tuottaja Tampereella. Toiminnan lähtökohtana on laadukkaan elämän mahdollistaminen kehitysvammaisille ihmisille. Tarjoamme yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta tukevia palveluita, joissa jokainen voi tulla kuulluksi. Toimintaa kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Yksilöllisillä asumispalveluilla pyritään vastaamaan asiakkaidemme henkilökohtaisiin tarpeisiin monipuolisesti ja jokaiselle asumisessa tukea tarvitsevalle löytyy palveluistamme sopiva vaihtoehto. Päivä- ja työtoiminnalla pyritään lisäämään arjen mielekkyyttä ja edistämään asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä. Asiakkaiden saama tuki ja ohjaus on yksilöllistä ja kokonaisvaltaista.

 IMG_9393

KL-Rongankk_web-150(185)

Ota yhteyttä »